A la comunitat universitària

Benvolgudes amigues, benvolguts amics,

Com sabeu, el pròxim 22 de febrer es faran eleccions al Rectorat de la Universitat de València.

Tal com vam anunciar fa un temps, hem presentat la candidatura del canvi a la Universitat, del canvi possible i necessari, del canvi segur, positiu i audaç. Un canvi que construïsca una Universitat eficient, transparent i amb vertadera projecció social.

De les tres candidatures presentades, la nostra és l’única que naix d’escoltar activament i diàriament la comunitat universitària. Una gran part d’aquesta  comunitat ha fet palès el seu desig de renovació, perquè nous vents dirigisquen la nostra Nau. Per aquesta raó, des de fa mesos, hem estat atents a les vostres propostes i a les idees que heu aportat per millorar la nostra Universitat. Entre totes i tots, estudiantes i estudiants, PAS i PDI, estem construint un projecte participatiu centrat en les persones, un projecte sòlid que atén, respon i aporta solucions.

Per tot això volem començar donant les gràcies per les paraules d’ànim i suport que ens esteu fent arribar pels diferents canals que hem obert, i per les vostres propostes constructives. Som molts els que estem recuperant la il·lusió individual i col·lectiva. Sens dubte, estem creant un moviment ampli i compromès que permetrà que persones amb imaginació, experiència i honestedat afronten amb noves idees els reptes de futur de la Universitat.

La teua participació és essencial per construir aquest projecte. Durant les pròximes setmanes, tindrem l’oportunitat de trobar-nos i de continuar parlant-hi, de conèixer-nos més personalment i d’arreplegar les vostres propostes perquè la nostra Universitat siga cada vegada millor. Però, a més, et recordem que seguim en contacte a través de les xarxes socials i de la web de la candidatura http://vicentmartinez.uv.es, des d’on et convide a continuar aportant idees, inquietuds o suggeriments.

Una cordial salutació,

Vicent Martínez,
Candidat a rector de la Universitat de València