[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”9″ padding_right=”9″ padding_bottom=”9″ padding_left=”9″][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_separator style_type=”default” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” sep_color=”#ffffff” top_margin=”” bottom_margin=”” border_size=”32″ icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” /][fusion_text]

EL CANVI SEGUR. Programa electoral


[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”3_5″ layout=”3_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

LA UNIVERSITAT DE LES PERSONES
PERSONAL D’ADMINISTRACIÓ I SERVEIS

Les retallades i els decrets del govern han provocat una deterioració en les condicions laborals del personal de la Universitat, que ha minvat les seues expectatives d’estabilitat i promoció. Cal revertir aquesta situació, recuperant la iniciativa, fomentant la formació i actuant amb fermesa i intel·ligència per trobar solucions encoratjadores. Per millorar les condicions de treball del personal d’administració i serveis, optimitzar la seua tasca i incrementar la seua imprescindible confiança en la institució, pretenem:

13. Millorar el model de carrera professional valorant l’activitat integral, incloent-hi a més dels mèrits laborals, la formació i l’actualització. Adequar aquest model al PAS interí i laboral.

14. Crear incentius, en forma de suplements de productivitat o una major flexibilització d’horaris.

15. Oferir una reducció i/o flexibilització de jornada per motius personals, mèdics o familiars, incloent-hi una reducció de la jornada a partir dels 60 anys o la possibilitat de treballar al domicili propi i reduir l’existència de riscos laborals i millorar les condicions de treball.

16. Reconèixer la investigació realitzada pel personal d’investigació, personal del Servei de Biblioteques i Documentació, etc., així com el treball de les persones que ocupen places amb perfil lingüístic.

17. Desenvolupar una política de personal coherent i trasparent, que ha d’incloure revisar els llocs de treball del personal d’administració i serveis per a eliminar la infradotació de personal administratiu i recursos dels instituts d’investigació, així com reequilibrar la situació entre els serveis centrals i centres, departaments i instituts,  i adequar la distribució de places als nous perfils que es requerisquen per a una gestió universitària de qualitat. Realitzar aquesta revisió amb transparència en els criteris i decisions adoptats, tenint en compte no solament indicadors quantitatius sinó qualitatius. Convocar concursos de trasllat amb la periodicitat necessària per a cobrir necessitats de manera àgil, disminuint així els contractes per acumulació de tasques a favor de places estructurals.

18. Harmonitzar les condicions laborals i professionals de les persones que treballen a les fundacions creades per la Universitat i fer un ús racional d’aquest mecanisme de gestió.

19. Potenciar el pla de formació lingüística del PAS, essencialment en la llengua pròpia de la Universitat i en altres llengües. S’inclou la possibilitat de completar la formació mitjançant estades a l’estranger, amb independència del nivell previ de coneixement de la llengua.

20. Apostar decididament per la formaci a demanda, especialment en administració electrònica de la Universitat, que ha d’incloure campanyes de formació i conscienciació en temes de seguretat informàtica. Ampliar l’oferta i el nombre de places en els cursos amb demanda més gran i realitzar una oferta més propera a la realitat dels diferents llocs. Revisió dels programes de gestió, a partir d’informació i suggeriments dels usuaris, amb la finalitat de simplificar-los i fer-los més accessibles (aula virtual, gestió d’OCA, POD, actes, etc.).

21. Oferir un pla de conciliació i coresponsabilitat de la vida laboral i familiar, destinat a afavorir els horaris dels membres de la plantilla amb familiars menors, majors, malalts o amb diversitat funcional al seu càrrec. Per facilitar aquesta conciliació, es proposa oferir nous serveis com ara guarderia, centre de dia per a persones majors i atenció específica a les persones amb diversitat funcional.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”2_5″ layout=”3_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_imageframe image_id=”2761″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://vicentmartinez.uv.es/wp-content/uploads/2018/02/pas.jpg[/fusion_imageframe][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]